> Werkzoekend/scholier

Werkzoekend/scholier

Werkzoekende, werknemer, scholier of student: uitgeleerd ben je nooit!

Bij het Leerwerkloket kan je met iemand praten over de mogelijkheden van leren en werken. In dit gesprek bespreek je samen met de adviseur jouw eigen loopbaanvragen. Je CV is hierbij meestal het uitgangspunt. De adviseur denkt met je mee en geeft je adviezen die je verder op weg kunnen helpen. Na het gesprek kun je doelgericht en zelfstandig aan de slag om jouw loopbaan verder invulling te geven. Je krijgt één keer een advies, het is gratis en je kiest zelf wat je ermee doet.

Het kan prettig zijn als er iemand met je meedenkt en je op weg helpt. Wij zijn er voor iedereen met vragen over leren en werken. Dat kunnen vragen zijn die te maken hebben met het maken van een studie- of beroepskeuze,  om-/bij- of herscholing, of diplomawaardering. Maar ook tips over een CV of advies bij het zoeken naar een leerbaan.

Om je loopbaanvraag duidelijker te krijgen is het ook mogelijk om testen te maken bij ons. Nadat je de test(en) hebt gemaakt, bespreek je samen met een adviseur van het Leerwerkloket de resultaten. Je ontvangt dan ook een advies over wat je ermee kan doen op de arbeidsmarkt.

Wil je eerst meer informatie over leren en werken voordat je een adviesgesprek aanvraagt? Klik dan op onderstaande links (je wordt naar de landelijke website van het Leerwerkloket gestuurd):

Direct aan de slag

Kiezen

Kennis verbreden

Diplomavragen

Hoe vraag ik een gesprek aan?

Dit kan via het contactformulier of telefonisch tijdens werkdagen via 06-46852234. Kijk voor meer informatie over locaties en het adres op de pagina Afspraak maken
 

Cursus Klik & Tik en Digisterker

Het Leerwerkloket organiseert samen met de bibliotheken in de regio Rivierenland een tweetal cursussen. Ben je niet zo vaardig met de computer en internet, kom dan naar de cursus Klik & Tik. Heb je al wel wat ervaring met de computer en internet maar heb je moeite met bijv. inloggen bij de overheid via DiGiD, het aanvragen van huurtoeslag of het digitaal invullen van de belasting aangifte? Dan is de cursus Digisterker wellicht wat voor jou. Beide cursussen zijn gratis.

Lees meer over de cursussen, de locaties en de tijden:

Lees hier de algemene flyer van het Leerwerkloket Rivierenland.