> Werkgever

Werkgever

 

Investeren in kennis loont
Het Leerwerkloket Rivierenland adviseert werkgevers over leren en werken

De regionale economie in Rivierenland stelt hoge eisen aan de kennis, vaardigheden en diploma’s van uw werknemers. De werkomgeving verandert immers continu door internationalisering, technologische ontwikkelingen en strengere eisen op het gebied van kwaliteit, Arbo en milieu. Scholing van uw medewerkers kan veel opleveren voor uw bedrijf. Het verhoogt de productiviteit, het bindt uw medewerkers en het tilt uw bedrijf naar een hoger niveau. Er is meer mogelijk dan u denkt en investeren in kennis loont!

Opleiden: leren en werken combineren

Veel bedrijven hebben een opleidingsprogramma om hun medewerkers bij te scholen en hun ontwikkeling te bevorderen. Het is goed daarbij breder te kijken dan het aanbod aan externe cursussen. Leren en werken kunnen worden gecombineerd, bijvoorbeeld via maatwerkopleidingen op de werkplek. Dit kan tijd en geld besparen. Ook kan het de moeite waard zijn om een erkend leerbedrijf te worden. U investeert in de vakkrachten van de toekomst en wellicht in uw eigen nieuwe medewerkers. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Wat kan het Leerwerkloket voor u betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en opleiden? Of wilt u informatie over subsidie mogelijkheden en financiële voordelen? U vindt hier alle informatie makkelijk bij elkaar:

Duurzame inzetbaarheid

Financiële voordelen
 

Opleiden

 

Vacatures

 

Lees hier de algemene flyer van het Leerwerkloket Rivierenland.