> Nieuws

Nieuws

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".
STOOF, opleiding & ontwikkeling flexbranche
Landelijk nieuws

STOOF heeft in juli 2016 een project ingediend voor de regeling DWSRA, dit project is goedgekeurd door het Agentschap SZW. Hierbij gaat het om een subsidiebedrag van € 767.086. Het totale bedrag is € 1.111.720 voor de uitvoering.

22-11-2017 | Lees meer
Young Capital, logo
Landelijk nieuws

YoungCapital, de grootste recruitmentspecialist voor jong talent, start een eigen hbo-opleiding voor software development: de YoungCapital Academy. Met deze opleiding springt YoungCapital in op het tekort aan IT’ers

22-11-2017 | Lees meer
Stage? Tijd voor nieuwe dingen. Vind je toekomst op stagemarkt.nl
Landelijk nieuws

In november start een nieuwe landelijke campagne van SBB. Gedurende anderhalve maand geven zij een flinke impuls aan Stagemarkt.nl, het onlineplatform waar mbo-studenten een passend leerbedrijf vinden.

22-11-2017 | Lees meer
Beroepsonderwijs bedrijfsleven, wij leiden vanmensen op, logo
Landelijk nieuws

Op 17 november publiceerde de SER zijn advies ‘Toekomstgericht beroepsonderwijs’. De raad benoemt vijf prioriteiten voor een toekomstbestendig beroepsonderwijs, met een sleutelrol voor het beroepsonderwijs en bedrijfsleven verenigd in SBB.

22-11-2017 | Lees meer
Logo MBO Raad
Landelijk nieuws

De MBO Raad weet zich gesteund door de VO-raad in de oproep om jongeren die aantoonbaar betere kansen hebben in het mbo dan in het havo, te motiveren toch vooral voor het beroepsonderwijs te kiezen.

22-11-2017 | Lees meer

Pagina's