> Nieuws

Nieuws

Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Rivierenland

Online Banenmarkt Rivierenland

Dinsdag 1 juni van 10.00 tot 13.00 uur! Meld je aan: https://www.linkedin.com/groups/9003017/

28-05-2021 | Lees meer
Twee studenten in de bouw overleggen met begeleider
Landelijk nieuws

Hoe verbeteren mbo-scholen, bedrijfsleven, gemeentes en zorgorganisaties gezamenlijk de ondersteuning van entreestudenten op weg naar werk? Die vraag beantwoordt SBB in de handreiking ‘Samen werk maken van de arbeidsmarktroute entree’. Demissionair minister Ingrid van Engelshoven van OCW ontving vandaag in een online bijeenkomst het eerste exemplaar.

19-01-2021 | Lees meer
Studenten in de bouw overleggen met begeleider
Landelijk nieuws

Minister Ingrid van Engelshoven van OCW en SBB vinden dat de publieke sector zoveel mogelijk stageplekken voor mbo-studenten moet aanbieden. Dat schrijven de minister en SBB in een brief aan het Interprovinciaal Overleg, de Unie van Waterschappen en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

12-01-2021 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Rivierenland

Op 1 december was het ontwikkeladviesportaal voor de tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies weer geopend. Met ruimte voor 55.000 ontwikkeladviestrajecten. 
Inmiddels is de limiet bereikt. Er kunnen geen nieuwe deelnemers meer worden aangemeld. Meer info op https://www.hoewerktnederland.nl/ 
Het Leerwerkloket is wel bereikbaar voor advies!

03-12-2020 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Rivierenland

Het is zover! Ook in Rivierenland gaan we een Online Banenmarkt organiseren. De 1e editie staat gepland op dinsdag 19 januari van 10 tot 13 uur!

03-12-2020 | Lees meer

Pagina's