> Nieuws

Nieuws

Studenten in de bouw overleggen met begeleider
Landelijk nieuws

Minister Ingrid van Engelshoven van OCW en SBB vinden dat de publieke sector zoveel mogelijk stageplekken voor mbo-studenten moet aanbieden. Dat schrijven de minister en SBB in een brief aan het Interprovinciaal Overleg, de Unie van Waterschappen en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

12-01-2021 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Rivierenland

Op 1 december was het ontwikkeladviesportaal voor de tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies weer geopend. Met ruimte voor 55.000 ontwikkeladviestrajecten. 
Inmiddels is de limiet bereikt. Er kunnen geen nieuwe deelnemers meer worden aangemeld. Meer info op https://www.hoewerktnederland.nl/ 
Het Leerwerkloket is wel bereikbaar voor advies!

03-12-2020 | Lees meer
Regionaal nieuws
Leerwerkloket: Leerwerkloket Rivierenland

Het is zover! Ook in Rivierenland gaan we een Online Banenmarkt organiseren. De 1e editie staat gepland op dinsdag 19 januari van 10 tot 13 uur!

03-12-2020 | Lees meer
Vrouw werkt als barista en houdt een kopje koffie in haar hand. Tekst 'vind de update die bij jou past'
Landelijk nieuws

Vanaf 1 december 2020, is de tweede ronde van de subsidieregeling ‘NL Leert door’ gestart. Opnieuw kunnen werkenden en werkzoekenden gebruik maken van kosteloos ontwikkeladvies en daarnaast nu ook kosteloos (online) scholing volgen. 

02-12-2020 | Lees meer
Vrouw met papier in haar hand is aan het bellen
Landelijk nieuws

Het zijn vooral hoogopgeleiden die gebruikmaken van de mogelijkheid op kosten van de overheid een ontwikkeladvies aan te vragen. Meer dan twee derde van de deelnemers heeft een opleiding op universitair of hbo-niveau.

30-11-2020 | Lees meer

Pagina's