> Leerling Machinaal Houtbewerker; BBL niv 3/4

Leerling Machinaal Houtbewerker; BBL niv 3/4

Basisinformatie

Type traject: 
Leerwerkbaan
Functieomschrijving: 

MultiDesk Productie B.V. is een professionele toeleverancier van hoogwaardige producten voor de project- en meubelindustrie. MultiDesk Productie B.V. is regelmatig op zoek naar een Leerling Machinaal Houtbewerker; BBL niv. 3 of 4

Tijdens een BBL opleiding werk en leer je tegelijk. Je gaat vier dagen werken. Je bent bij de werkgever in loondienst en voert werkzaamheden uit die bij je opleiding aansluiten. Eén dag in de week ga je naar school.

Aanbieder: 
Van Drenth Buighout/Multidesk
Situatie van doelgroep: 
Scholier
Starter
Regio: 
Rivierenland, Culemborg

Toelatingseisen

Competenties: 

Wij zijn op zoek naar iemand die houdt van aanpakken, kan samenwerken en nauwkeurig en handig is. Je hebt interesse voor techniek en vindt het leuk om met machines te werken. De voorkeur gaat uit naar iemand die al enige ervaring heeft met machinaal houtbewerken en zich graag verder wil ontwikkelen.

In grote lijnen ga je je bezig houden met onderstaande werkzaamheden:

Machinale werkzaamheden voorbereiden,  Productiegegevens samenstellen,  Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren, Snijgereedschappen aanbrengen en instellen,  Houtbewerkingsmachines instellen,  Proefbewerking uitvoeren,  Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines, Productieproces bewaken.

Dienstverband

Duur dienstverband: 
28 tot 32 uur per week
Inkomen: 
Je bent bij de werkgever in loondienst en gaat 1 dag per week naar school