> Exclusief opleidingstraject tot Autospuiter

Exclusief opleidingstraject tot Autospuiter

Vanuit Maintec Automotive hebben wij goed nieuws! Per 1 juli 2019 starten wij naast onze huidige opleiding tot Basis Schadehersteller in samenwerking met AkzoNobel en het VOC (Kenniscentrum Vakopleiding Carroseriebedrijf) met een nieuwe opleiding binnen het Autoschadeherstel. Een exclusief traject waarbij kandidaten met premium lakken in een moderne spuitcabine zich kunnen laten scholen tot Autospuiter.

Opleiding Autospuiter

Voortbordurend op het succes vanuit de opleiding tot Basis Schadehersteller slaan Maintec Automotive, Akzonobel & het VOC de handen ineen voor het opleiden van Autospuiters. De basis opleiding bij Maintec Automotive tot Autospuiter vindt plaats in Nieuwegein, waar alle spuitfaciliteiten beschikbaar zijn. Geïnteresseerden kunnen zich vanuit het hele land aanmelden!

In het kort over de opleiding. Na een 4-weekse training/bootcamp onder leiding van een ervaren leermeester worden de kandidaten (6-8 personen) geëxamineerd op spuitvaardigheden door het VOC, waarbij de desbetreffende kandidaat als beloning een erkend certificaat ontvangt! In deze opleidingsperiode werk je met de premiumlakken vanuit AkzoNobel, waarbij wij jouw talent voor het spuiten optimaal gaan ontwikkelen. Na de 4-weekse bootcamp verzorgen wij via Maintec Automotive een werkplek in de regio, waarbij het doel is vanuit de ondernemer en de kandidaat om voor de lange termijn een dienstverband aan te gaan.  

Wil je meer informatie? Lees dan de flyer in de bijlage.