> Contact met Leren en Werken Rivierenland

Contact met Leren en Werken Rivierenland

Wilt u graag meer informatie over wat Servicepunt Leren en Werken voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak met een adviseur Leren en Werken voor een uitgebreid advies of een test. Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u ons bellen of onderstaand contactformulier invullen.

Contact

M:  06 - 468 52 234
E:  rivierenland@lerenenwerken.nl
W: https://rivierenland.lerenenwerken.nl

Openingstijden

LET OP: De open inloop is i.v.m. de veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus voorlopig geannuleerd. Ook kunnen er momenteel geen fysieke afspraken gemaakt worden. Uiteraard blijven wij  telefonisch ( 06-46852234) en per mail (rivierenland@lerenenwerken.nl) bereikbaar voor vragen. Indien u zelf online aan de slag wilt met oriëntatie op uw loopbaan, klik dan op aan de slag met je loopbaan.

Servicepunt Leren en Werken Rivierenland is elke werkdag open van 09.00 - 17.00 uur. We werken op afspraak vanaf onze vaste locaties in Tiel, Culemborg en Zaltbommel voor alle inwoners van regio Rivierenland. Servicepunt Leren en Werken is gevestigd op de Stadhuiscampus, Achterweg 2 in Tiel.

Elke dinsdagmiddag is er een open inloop van12.30 tot 16.30 uur op de Stadhuiscampus in Tiel. U hoeft voor de open inloop geen afspraak te maken.

Kijk hier voor de routebeschrijving naar de Stadhuiscampus.

Hieronder kunt u het contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.