> Contact met het Leerwerkloket Rivierenland

Contact met het Leerwerkloket Rivierenland

Wilt u graag meer informatie over wat het Leerwerkloket voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak met een adviseur Leren en Werken voor een uitgebreid advies of een test. Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u ons bellen of onderstaand contactformulier invullen.

Contact

M:  06 - 468 52 234
E:  rivierenland@leerwerkloket.nl
W: https://rivierenland.leerwerkloket.nl

Openingstijden

LET OP: De open inloop is i.v.m. de veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus voorlopig geannuleerd. Ook kunnen er momenteel geen fysieke afspraken gemaakt worden. Uiteraard blijven wij  telefonisch ( 06-46852234) en per mail (rivierenland@leerwerkloket.nl) bereikbaar voor vragen. Indien u zelf online aan de slag wilt met oriëntatie op uw loopbaan, klik dan op aan de slag met je loopbaan.

Het Leerwerkloket Rivierenland is elke werkdag open van 09.00 - 17.00 uur. We werken op afspraak vanaf onze vaste locaties in Tiel, Culemborg en Zaltbommel voor alle inwoners van regio Rivierenland. Het Leerwerkloket is gevestigd op de Stadhuiscampus, Achterweg 2 in Tiel.

Elke dinsdagmiddag is er een open inloop van12.30 tot 16.30 uur op de Stadhuiscampus in Tiel. U hoeft voor de open inloop geen afspraak te maken.

Kijk hier voor de routebeschrijving naar de Stadhuiscampus.

Hieronder kunt u het contactformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.